Відкриття олімпіади з програмування в нашій академії

10 — 12 жовтеня 2018 року в Одеській національній академії харчових технологій втретє пройде III (фінальний) етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування у другій групі для вишів, а також для кращих команд серед загальноосвітніх середніх навчальних закладів, які взяли участь в шкільному дивізіоні.

Урочисте відкриття олімпіади 10 жовтня в 14.00 в актовому залі ОНАХТ на Дворянській, 1/3. Крім гостей, початок олімпіади і жеребкування з нетерпінням чекають студенти і викладачі факультету комп’ютерної інженерії, програмування і кіберзахисту.

Для участі в фіналі Олімпіади в ОНАХТ подали заявки 51 команда навчальних закладів I-IV рівнів акредитації (університети, академії, інститути) з 6 регіонів України, також шкільні команди і учасники з коледжів.

До нас приїдуть близько 200 учасників Олімпіади з Києва, Житомира, Миколаєва, Вінниці, Львова, Харкова, Кропивницького, Дніпра, Хмельницького, Чернівців, Одеси. Кожна команда складається з трьох чоловік (віком до 24 років), в ній можуть брати участь студенти, аспіранти, а також школярі.

Закриття олімпіади та нагородження переможців відбудеться 12 жовтня об 11.00 в конференц-залі академії Б-210 на Канатній, 112.

Побажаємо ж успіху учасникам фіналу Всеукраїнської Олімпіади з програмування!