Запрошуємо взяти участь в чемпіонаті (хакатоні) по створенню комп’ютерних ігор

Комп’ютерні ігри (та й не тільки комп’ютерні) вже давно міцно увійшли в наше життя, особливо вони поширені в молодіжному середовищі. Участь у висококласній гри дресирує мозок, розвиває пам’ять, покращує швидкість реакції.

Реалістичні пейзажі, реальна фізика об’єктів, знайомі персонажі, впізнаванні звуки і мелодії, швидкоплинна анімація — все це дає можливість на час повністю зануритися у віртуальний світ.Мрія будь-якого геймера-програміста — створення власної гри! Як часто під час битви з монстрами в віртуальному світі ви мріяли про власну гру, де все буде неймовірно реально і продумано до дрібниць. Представляли, як натовпи фанатів будуть чекати виходу нової версії і шикуватися в чергу за покупкою гри. Адже у вас стільки ідей і думок про те, як зробити класну гру і підкорити світ!

Допомогти в здійсненні вашої мрії може хакатон GameDave Open Cup Odessa, який буде проводитися в Одеській національній академії харчових технологій 19-21 жовтня 2018 року. У цих змаганнях може взяти участь будь-який бажаючий, хоча в основному це будуть сформовані команди, переважно з ВНЗ. Основне завдання учасників Хакатона — за 48 годин написати гру на задану тему, тобто правила будуть відповідати всесвітньому Global Game Jam. Для участі в змаганнях необхідно попередньо (до 18.10.18) зареєструватися в представленої нижче формі.

Неповнолітні можуть брати участь в Хакатони тільки під керівництвом дорослого (для школярів — викладач або батьки). На хакатон ви можете прийти як зі своєю командою, так і одні. В процесі змагань буде можливість приєднається до вже сформованих команд або зібрати команду з тих, хто прийшов сам. У разі необхідності вам нададуть ПК і необхідне програмне забезпечення.

Основне завдання Хакатона — за 48 годин написати гру на задану заздалегідь невідому тему. У GameDave Open Cup Odessa створювана гра не обов’язково повинна бути комп’ютерна, Ви можете створити карткову, настільну гру, гру із застосуванням дронів і інших пристроїв (головне — щоб вона збігалася із заданою темою).

Такі заходи дають можливість спробувати свої сили тим, хто тільки починає створювати гри, набути досвіду єдиноборств в цій широко поширеній області застосування комп’ютерів, обмінятися думкою і специфічними навичками в сфері конструювання ігрових програм.

Чекаємо Вас на ігровому Хакатоні 19.10.18 в ОНАХТ!

Телефони для довідок 720-91-76, 720-91-73.

Онлайн-реєстрація: https://goo.gl/forms/LEItmCm0gLIPm2by2