Запрошуємо до участі в Всеукраїнській студентській олімпіаді з «Розробки комп’ютерних ігор»

18-20 жовтня 2019 року на базі факультету Комп’ютерної інженерії, програмування і кіберзахисту ОНАХТ буде проведено другий тур студентської Олімпіади з розробки комп’ютерних ігор під егідою міністерства освіти України.

Олімпіада буде проводитись в рамках ігрового Хакатона GameDev Open Cup Odessa 2019.

Комп’ютерні ігри вже давно міцно увійшли в наше життя, особливо вони поширені в молодіжному середовищі. Участь в висококласній грі дресирує мозок, розвиває пам’ять, покращує швидкість реакції. Реалістичні пейзажі, реальна фізика об’єктів, знайомі персонажі, впізнаванні звуки і мелодії, швидкоплинна анімація — все це дає можливість на час повністю зануритися у віртуальний світ. Мрія будь-якого геймера-програміста — створення власної гри! Таку можливість надає ОНАХТ 18-20.09.2019.

Паралельно будуть проходити два змагання з однаковими правилами. У другому турі студентської Олімпіади з розробки комп’ютерних ігор можуть брати участь тільки команди вищих навчальних закладів, коледжів та технікумів. У Хакатоні GameDev Open Cup Odessa 2019 може брати участь будь-яка команда — школярі, студенти, професіонали. По закінченню змагань буде побудовано два рейтинги. У перший рейтинг увійдуть тільки команди, що представляють вищі навчальні заклади, коледжі та технікуми. У другій рейтинг увійдуть всі команди, які беруть участь у змаганнях.

Основне завдання учасників змагань — за 48 годин написати гру на задану тему, тобто правила будуть відповідати всесвітньому Global Game Jam. Для участі в змаганнях необхідно попередньо (до 15.10.19) зареєструватися в представленій нижче формі (https://goo.gl/forms/LEItmCm0gLIPm2by2).

Для участі в Олімпіаді представникам навчальних закладів необхідно надіслати лист на ім’я ректора ОНАХТ із зазначенням ПІБ студентів і супроводжуючого викладача. Неповнолітні можуть брати участь в Хакатоні тільки під керівництвом дорослого (для школярів — викладач або батьки). На хакатон ви можете прийти як зі своєю командою, так і одні. В процесі змагань буде можливість приєднається до вже сформованих команд або зібрати команду з тих, хто прийшов сам. У разі необхідності вам нададуть ПК і необхідне програмне забезпечення.

Такі заходи дають можливість спробувати свої сили тим, хто тільки починає створювати ігри, набути досвіду єдиноборств в цій широко поширеній області застосування комп’ютерів, обмінятися думками і специфічними навичками в сфері конструювання ігрових програм.

Чекаємо Вас на ігровому Хакатоні та всеукраїнській студентській олімпіаді  18.10.19 в ОНАХТ за адресою: Дворянська, 1/3 о 15.00!

Контактна особа: Шестопалов Сергій Вікторович, декан факультету Комп’ютерної інженерії, програмування і кіберзахисту Одеської національної академії харчових технологій, телефон: (048) 720-91-03, 720-91-10, е-mail: sshestopalov1984@gmail.com.

Онлайн-реєстрація учасників будь-яких змагань з «Розробки комп’ютерних ігор» в ОНАХТ: https://goo.gl/forms/LEItmCm0gLIPm2by2.